Prinsessenjurken.com : wie wil je zijn?

Prinsessenjurken.com is onderdeel van Spaansejurk.nl en levert hippe voordelige prinsessenjurken en verkleed schoenen met een hakje voor kinderen online. De collectie bestaat uit prinsessenjurken in diverse thema's o.a. Frozen, Eenhoorn en goedkope communie kleding.

Alle kleurrijke prinsessenjurken zijn voorzien van een gratis attentie om jouw outfit helemaal compleet te maken. 

Onze webwinkels Prinsessenjurken.com en Spaansejurk.nl zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Inmiddels hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij onderscheiden ons door een laag prijsniveau, goede kwaliteit, service en zeer snelle levering. Ook geven wij je graag persoonlijk telefonisch advies betreffende de maatvoering van onze prinsessenjurken en schoenen.

Spaansejurk.nl (onderdeel van Prinsessenjurken.com) heeft vanaf april 2010 het bekende Webshop Keurmerk gekregen. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code.

Tevens hebben wij via Feedback Company een betrouwbare partner gevonden op het gebied van klanten tevredenheid, hetgene wij hoog in het vaandel hebben staan.

Wij wensen je veel winkel plezier toe.webshopkeurmerkveiligenbetrouwbaar.jpg

Met vriendelijke groet,
Team Prinsessenjurken.com

Sorteer op
No results found. Try using different filters.
© 2008 - 2024 Prinsessenjurken.com | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.